Pro/Privatlektioner

Head PRO Marcus Björklund

Assistant PRO Felix Gimbringer och Karl Härdner

Den vanligaste träningsformen för golflektioner är den privata lektionen och innebär att du är ensam tillsammans med en av våra tränare som hjälper dig. På senare tid har det även blivit populärt att träna i grupp då det kan vara kostnadseffektivt och roligt att träffa andra människor med ett gemmensamt intresse.

I länken nedan finns det aktuella kursprogrammet för grupper:

Lektionspriser:

Marcus och Felix

25 min 400 : -

45 min 650 : -

45 min tillsammans med Trackman 850: -

25 min 2 eller fler tillkommer 100: - /person

45 min 2 eller fler tillkommer 200: - /person

9 hål spellektion (2 timmar) 1500: -

Erbjudande lektionspaket

3*25 min + 1*45 min lektion för endast 1550: -

Trackman

Trackman är en radar med avancerad teknik som mäter hur klubba och boll rör sig. Den mäter hur klubban rör sig i träffögonblicket och den mäter bollen tills den landar. Denna radar ger oss värden som vi sedan kan använda och jobba med din svingteknik, prova ut klubbor som passar dig och mäta hur långt du slår med dina klubbor. Trackman är främst i sin marknad och sätter standarden inom radarteknologin.

Trackman finns att använda vid lektionssyften och är ett bra komplement för den golfintresserade som vill veta mer om sin sving.

Karl

25 min 300 : -