Nybörjare

Nybörjarpaket

Nybörjare (Grönt kort)

Känner du någon, vill du tipsa någon eller kanske du själv är intresserad av att börja spela golf. Välkommen till Skaftö GK för dig som vill ta grönt kort på ett smidigt sätt. Kursen innehåller två delar, praktik och teori där du kan välja med att göra det i grupp eller privat. Gruppkurserna har fasta tider medan privatkurserna bestämmer du vilka tider du kan själv. Klubbor finns att låna under kursens gång. Efter kursens gång väljer du själv om du vill komma ut på banan och spela med en fadder genom att betala för ett medlemskap. Hos oss på Skaftö har vi även en extra möjlighet att få med klubbor i ett medlemskap för en mindre kostnad då vi vill att du ska få en så bra och enkel start som möjligt på din golfkarriär.

Kursavgift senior

1500: -