Klubbförsäljning

Klubbförsäljning till rätt pris och anpassade till dig!!

Här på Skaftö golfklubb kan vi erbjuda klubbförsäljning och klubbutprovning med bästa möjliga hjälp. Med Trackman 4, en radar med avancerad teknik som mäter hu klubba och boll kan vi mäta och testa ut de klubbor som passar dig bäst, allt för att skapa dig bästa möjliga förutsättningar för att spela din bästa golf.  Vi är övertygade om att rätt utrustning bidrar till en bättre och roligare golf oavsett vilken nivå du befinner dig på! Inga extra kostnader tillkommer med en custom fitting.

Denna radar ger oss värden som vi sedan använder till att prova ut klubbor som passar dig och mäta hur långt du slår. Trackman är främst i sin marknad och sätter standarden inom radarteknologin.

Skulle du ångra dig betalar du endast för lektionskostnaden.

För utprovning elle andra frågor kring klubbor vänligen kontakta Marcus, marcus@skaftogk.se eller 0707 764 41 15.