Klubbförsäljning

Från 2019 kommer vi på Skaftö kunna ge helt nya möjligheter inom klubbutprovning.
Med vår nya studio som bland annat innehåller Trackman 4 kan vi göra custom fittings med bästa möjliga hjälp för dig som är intresserad av nya klubbor. Med rätt skaft, längd, grepp, lievinkel m.m gör vi det som behövs för att just du ska få bättre möjligheter till att spela din bästa golf!

Ping, Titleist och Callaway är våra största leverantörer där vi kan erbjuda en komplett upplevelse för dig som vill prova samtliga av de hetaste modellerna i golfindustrin.

Vi tror starkt på att med rätt utrustning och hjälp kommer du att ha mycket roligare ute på golfbanan.

Allt detta till ett pris som till och med är billigare än Dormy, välkommen in och prova!

För utprovning eller frågor vänligen kontakta vår PRO Marcus, 070 764 41 15 eller marcus@skaftogk.se.