Info Corona juniorverksamhet

Information Corona

Hur påverkas vår juniorsverksamhet gällande träningar och läger framöver?

Vi kommer att följa folkhälsomyndigheten, Riksidrottsförbundet och Svenska Golfförbundets riktlinjer gällande vår verksamhet.

Vi har som avsikt att genomföra kommande läger, träningar och andra aktiviteter som planerat. Detta innebär dock att vi kommer att införa några regler och riktlinjer som måste följas! Det är en daglig uppdatering, därför kan dessa regler och aktiviteter komma att ändras. Håll er därför uppdaterade via hemsida, Facebook eller Marcus.

Riktlinjer för aktiviteter:

• Du ska vara helt frisk utan några som helst symptom, samma sak som gäller när man ska gå till jobbet eller skolan.
  • Var extra noga med hygien och tvätta händer före och efter aktivitet.
  • Vi kommer att jobba för att undvika sammankomster större än 25 personer.
  • Föräldrar får såklart vara med, hjälpa till på träningar men också informera egna barn om vad som är viktigt att tänka på i dessa tider. Den ideella kraften är viktig för att vår verksamhet ska fungera!

Riktlinjer från Svenska golfförbundet: