Skaftö Golfklubbs nya Drivingrange

Under vårmötet den 29 april presenterade styrelsen planerna för Skaftö Golfklubbs nya drivingrange.

Den nya drivingrangen kommer innehålla en komplett svingstudio, tak över ett visst antal utslagsplatser (ännu inte inkluderat i bygglovet och kostnadsberäkningen), ett kontor för klubbens Pro, ett samlingsrum för klubbens juniorer, en ny kiosk samt två nya toaletter.

Denna investering beräknas kosta ca 2 miljoner kronor. Klubben har fått bidrag på 600 000 kronor från två olika håll och planera kunna dra ner på kostnaderna med hjälp av frivilliga medlemmar som hjälper till med projektet. Klubben räknar med att starta ombyggnationen under hösten 2018 och att den nya drivingrangen kommer att vara klar våren 2019.

Klubben hoppas nu att ni medlemmar har lust att vara med och hjälpa till att finansiera den nya drivingrangen som ska bidra till att förlänga säsongen för alla medlemmar, ge våra duktiga junior och elitspelare bättre förutsättningar till golfträning hela året samt bli en samlingsplats för både medlemmar och gäster.

Styrelsen i Skaftö Golfklubb har tagit fram fyra olika nivåer av sponsring:

1. Bidrag på 1.000 kronor som går oavkortat till klubben.
  2. Bidrag på 5.000 kronor vilket genererar en lektion med klubbens pro samt en greenfeebiljett som tack för bidraget
  3. Bidrag på 10.000 kronor, vilket genererar två lektioner med klubbens pro samt fem greenfeebiljetter som tack för bidraget.
  4. Större bidrag, vilket kommer generera lektioner, greenfeebiljetter och annat efter diskussion med klubben.

Som tack för bidraget kommer man även få en mindre skylt med sitt namn uppsatt på den nya drivingrangen (valfritt).

Bidrag går att sättas in på Skaftö Golfklubbs bankgironummer: 548-4472. Märk betalningen med ”drivingrange”.

Eller så kan man betala in direkt via receptionen.

Skaftö i maj månad 2018

Bidrag Drivingrange