Nybörjare

Nybörjarpaket

Nybörjare (Grönt kort)

Känner du någon, vill du tipsa någon eller kanske du själv är intresserad av att börja spela golf. Välkommen till Skaftö GK för dig som vill ta grönt kort på ett smidigt sätt. Kursen innehåller två delar, praktik och teori där du kan välja med att göra det i grupp eller privat. Gruppkurserna har fasta tider medan privatkurserna bestämmer du vilka tider du kan själv. Klubbor finns att låna under kursens gång. Efter kursens gång väljer du själv om du vill komma ut på banan och spela med en fadder genom att betala för ett medlemskap. Hos oss på Skaftö har vi även en extra möjlighet att få med klubbor i ett medlemskap för en mindre kostnad då vi vill att du ska få en så bra och enkel start som möjligt på din golfkarriär.

Kursavgift senior

1500: -

2400: -

Kursavgift junior 18-21

1000: -

1500: -

Kurstillfällen

09:00-12:00 träning (Lunch ingår efter träning kl 12)

12/5-13/5, 9/6-10/10/6, 7/7-8/7, 4/8-5/8

Valet mellan att göra detta privat eller i grupp enligt ovan finns. Vill du istället göra detta privat på grund av att tiderna inte passar eller av andra orsaker kostar kursavgiften 2000: -.

Vid frågor och anmälan kontakta marcus@skaftogk.se eller 0707 64 41 15

Sommarläger

För våra yngre framtida golfare mellan 0-17 år använder vi oss av ett annat alternativ där vi har Måndag-Tisdags läger under sommaren eller så deltar man i våra juniorträningar under vår och höst för att ta grönt kort.

Våra populära Måndag-Tisdagsläger pågår under hela sommaren mellan 13:00-15:30. Dessa läger är till för alla som vill träna golf oavsett tidigare erfarenhet av golf. Om du vill vara med för att prova på, utvecklas om man redan spelar golf eller bara var med och ha roligt så är detta läger för dig!

Kostnad 750:-

Nytt läger varje vecka med start 11-12 Juni.

Vid frågor och anmälan kontakta marcus@skaftogk.se eller 0707 64 41 15