Junior

Juniorträning

Nu är det dags att börja anmäla sig till årets träningar och läger för juniorer!

Till i år kommer vi att utöka träningsmöjligheterna för våra juniorer. De vanliga Torsdagsträningarna kommer att fortsätta som vanligt men vi kommer att lägga till spel på banan under tisdagar. På Spelträningen är det bra om man som förälder kan följa med barnen ut på banan.  Inga förkunskaper krävs på förälder i form av regler och så vidare, det kommer alltid finnas kompetent folk på plats.

Anmälan sker till marcus@skaftogk.se eller 0707 64 41 15

Tisdagar 10 april-30 september

Träningarna kommer att pågå varje tisdag från 10 april-30 september då vi har en rolig avslutning.

Träning vid drivingrangen 16:45-17:30. Blir man sen är det självklart okej att vara med endast på spelet på banan.

Spel på bana 17:30-19:30. Målet är att hinna 9 hål under denna tid men skulle detta inte inträffa avbryter vi efter 2 timmar och har en gemensam samling vid rangen.

För att kunna delta i dessa träningar krävs det att man har minst 54 hcp och att man är medlem i Skaftö Golfklubb.

Torsdagar

Alla våra torsdagsträningar är helt kostnadsfria och kräver inga förkunskaper. Vi samlas uppe vid drivingrangen, klubbor finns att låna!

Start 12 april-7 juni.

17:00-18:00 54 hcp och bättre

18:00-19:00 5-8 år utan hcp

19:00-20:00 8 år och äldre utan hcp

Sommarläger v.24-34

Under sommaren kommer vi att ha Måndag-Tisdags sommarläger där alla är välkomna! Det perfekta sättet att träffa kompisar, ha roligt och spela golf samtidigt.

Våra populära Måndag-Tisdagsläger pågår under hela sommaren mellan 13:00-15:30 och är i stort sett alltid fulla!

Nytt läger varje vecka och pågår hela sommaren.

Kostnad 750:-